Переваги 3D-зображення при перегляді автомобіля

Переваги 3D-зображення при перегляді автомобіля

Якщо ви хочете скористатися послугою прокату автомобіля, то цілком правильно відкрили саме наш сайт. Компанія TopRent надає широкий вибір марок сучасних авто різного класу, тому вам буде легко знайти автомашину, яка повністю відповідає вашим вимогам.
Прокат автомобіля – досить популярна послуга в Україні, якою користуються тисячі людей. Наша компанія надає найпопулярніші марки автомобілів в оренду, і ми постійно працюємо над оптимізацією обслуговування шановних клієнтів.
Сьогодні ми пропонуємо вам скористатися дуже корисною опцією під час попереднього замовлення автомашини – це зручна можливість розглянути повністю весь автомобіль в 3D-зображенні.

Зробити вибір

На нашому сайті передбачені різноманітні функціональні можливості для результативного пошуку потрібної машини:

  • Ви можете переглянути класи, де розміщені дані про різні автомобілі економ-класу, середнього класу, бізнес-класу або пошукати потрібну вам модель серед автомашин преміум-класу, серед позашляховиків або мінівенів;
  • Можна також задати в фільтрі бажані параметри авто – тип кузова і КПП, кількість місць, привід, тип палива і його витрата;
  • Відкриваючи сторінку з описом вподобаного вам, конкретного автомобіля, ви обов’язково читаєте умови оренди, коротку інформацію про технічні параметри і переглядаєте фотографії, які більш детально інформують вас про зовнішній стан і комплектації авто.

Погодьтеся, що попередній перегляд та замовлення певної автомашини набагато зручніше зробити віддалено, сидячи на м’якому дивані, ніж ходити по величезному автопарку, відчиняти дверцята численних машин, розглядати панелі управління і перевіряти стан салону. Саме тому, для більшої зручності наших шановних клієнтів ми ввели функцію перегляду 3D-картинки автомобіля, пропонованого для оренди.

Как это работает

Давайте спробуємо на прикладі сторінки однієї з найпопулярніших машин MAZDA 3 2017 ( https://toprent.ua/uk/mazda-3) зрозуміти, як саме розглянути найдрібніші подробиці на наших 3D-фото.

  • У лівій частині сторінки, як ви бачите, розміщені фотографії Мазди 3, які можна перегорнути, щоб скласти загальну думку про цю машину. Під основним фото вставлена галерея зображень авто, і перші дві картинки – це і є тривимірні зображення автомобіля.
  • Натисніть на першу картинку (на ній зображений еліпс з написом 3600), на весь екран відкриється фотографія зовнішнього вигляду автомобіля. При пересуванні курсора по фото зображення також пересувається, і ви зможете розглянути машину з усіх боків, переконатися в її чудовому стані – цілі фари, відсутність подряпин на кузові, «рідні» шини та ковпаки, наявність дзеркал, двірників тощо Ви маєте можливість ретельно оглянути автомобіль в 3D-зображенні, це набагато зручніше і практичніше, ніж гортати фото. Адже можна сфотографувати машину виключно з оптимального ракурсу, щоб вона виглядала як можна більш виграшно. Тривимірне ж зображення демонструє вам відразу все ракурси, немов ви прямо зараз особисто обходьте автомобіль в реальному світі.
  • Друга картинка працює точно також, за винятком того, що тепер необхідно натиснути на ліву кнопку мишки (як і при перегляді гугл або яндекс-карти) і потягнути курсор в ту сторону, яку ви вирішили оглянути більш докладно – задні сидіння автомашини або панель керування, водійське місце і ін. Ви зможете переконатися в наявності всіх ременів безпеки, місця для дитячого крісла, переглянути прилади на панелі і зрозуміти, наскільки заявлені технічні параметри відповідають дійсному стану речей.

Переваги 3D-зображення

При перегляді тривимірних зображень виникає повне відчуття особистої присутності, тому ви легко зможете вникнути навіть в найдрібніші деталі, перебуваючи на пристойній відстані від об’єкта.
3D-картинка автомобіля, пропонованого в короткострокову або довгострокову оренду, допоможе вам визначитися з вибором, не виходячи з дому. Зробивши попереднє замовлення, ви можете бути впевнені, що саме ця машина буде залишена за вами, поки ви не приїдете для підписання договору про прокаті.
Скористайтеся новою опцією для більш ретельного огляду обраної машини, щоб зробити найбільш оптимальний вибір перед прийняттям остаточного рішення. 3D-зображення гарантує об’єктивність описів, і ви можете особисто переконатися в цьому.