Як заощадити на оренді автомобіля

Як заощадити на оренді автомобіля

Багато водіїв, незважаючи на наявність вільного доступу в мережі інтернет до отримання корисної інформації, продовжують перебувати в омані щодо вартості оренди транспортного засобу. Вони не допускають, що існують реальні варіанти оформлення дешевої оренди авто за умови взяття на озброєння певних рад, з якими ми готові з вами поділитися.

Орендуємо через інтернет

Якщо ви прагнете дізнатися, як заощадити на оренді автомобіля, ми відразу звертаємо вашу увагу, що краще відмовитися від такої послуги в аеропорту або на залізничному вокзалі.

Набагато вигідніше податися в офіс тієї ж самої компанії, яка пропонувала вам послуги в аеропорту. Справа в тому, що будь-яка компанія, навіть надає найдешевшу оренду авто, змушена збільшувати вартість оренди на 30-40%, оскільки вона несе додаткові витрати, оплачуючи стоянку автомобілів безпосередньо аеропорту.

Крім цього, компанія збільшує вартість оренди, аргументуючи це наданням клієнтові послуги з підвищеним комфортом.

Якщо ж ви заздалегідь знаєте, що часу на переміщення в офіс компанії немає, можна оформити дешеву оренду авто в компанії безпосередньо через інтернет.

Оформлення оренди через інтернет вигідно ще й з тієї причини, що укласти угоду можна заздалегідь. Завчасне підписання договору також сприяє здешевленню оренди авто. Справа в тому, що деякі компанії з наближенням масових свят збільшують вартість оренди. Однак для тих, з ким уже був укладений договір на ці дні раніше, вартість залишається без змін.

Заощаджуємо на виборі компанії арендодателе

Бажаючи розібратися, як заощадити на оренді автомобіля, ми рекомендуємо заздалегідь виділити час для пошуку надійної компанії, яка користується підвищеним рівнем довіри.

При виборі підходящої компанії потрібно звернути увагу на такі нюанси:

  • розташування (важливо, щоб відвідування компанії не стало тяжким випробуванням через її знаходження на величезному видаленні);
  • автопарк (буде прекрасно, якщо автопарк буде складатися з розширеного асортименту транспортних засобів різного класу);
  • цінова політика (часто на одну і ту ж модель автомобіля різні компанії заявляють істотно відрізняється вартість оренди);
  • відгуки (важливо не тільки шукати компанію, яка надає можливість оформити найдешевшу оренду автомобіля, але і якої можна цілком довіряти, а отримати таку інформацію можна, ознайомившись з відгуками клієнтів).

Заощаджуємо на виборі моделі авто

Існує безліч варіантів, як заощадити на оренді автомобіля. Ми пропонуємо вам визначитися, наскільки для вас важливий рівень класу транспортного засобу. Якщо віддати перевагу автомобілю преміум-класу, точно не вийде заощадити.

Якщо ж розглянути такий варіант, якFord focus, представляє собою малолітражку економ-класу, то розраховувати на дешеву оренду авто цілком можно.

Також вартість оренди буде нижче, якщо віддати перевагу авто з механічною коробкою передач.

Заощаджуємо на паливі

Якщо ви відправляєтеся в тривалу подорож за кордон, наприклад, в Європу, вам доведеться не тільки оформити оренду на великий термін, але і ще прорахувати, в якій кількості палива потребуватиме орендоване авто.

Бажаючи заощадити, краще при виборі транспортного засобу віддати перевагу автомобілю, який працює на:

  • газу;
  • дизеле.

По-перше, вартість такого палива дешевше, ніж бензину, а, по-друге, його витрата також буде супроводжуватися меншими показниками.

Отже, якщо ви врахуєте всі наші рекомендації, ми впевнені, що вам буде простіше знайти компанію, яка дозволила оформити оренду на максимально вигідних для вас умовах

.