Куди поїхати на новорічні свята 2021 на авто в Україні?

Куди поїхати на новорічні свята 2021 на авто в Україні?

Covid-19 вніс певні обмеження в пересування українців, тому зустріти Новий рік на традиційному гірськолижному курорті Франції, Італії або Австрії не вийде. Чи варто впадати у відчай? Ні, адже існує і в нашій країні безліч дивовижних і казково красивих місць, де зустріти Новий рік в Україні вдасться весело і з розмахом. 

Для сімейних подорожей знадобиться особистий автомобіль. Якщо його немає, то варто розглянути варіант оренди авто. Пересування на автомобілі більш безпечно в період пандемії, тому що немає необхідності контактувати з незнайомими людьми. Крім того, водій авто може контролювати самостійно дотримання всіх запобіжних заходів: міняти салонний фільтр, провітрювати салон, проводити дезінфекцію робочих поверхонь. Також члени сім’ї можуть їздити в одній машині без маски, що набагато зручніше, ніж подорожувати громадським транспортом або таксі.

Куди поїхати на авто в Києві і київській області на новорічні свята?

Куди поїхати на Новий рік 2021 Україні?

Щоб новорічний відпочинок пройшов весело і захоплююче навіть в період карантину, організатори фестивалів та свят в Києві розробили спеціальний маршрут, подорожуючи яким, можна уникнути великого скупчення людей. Плюс проїжджі частини вулиць можуть бути доступні автолюбителям, що важливо в святкові дні.

Новорічний тур по Києву складається з 7-ми основних локацій протяжністю близько 8-ми км в обидва боки. Ми рекомендуємо обов’язково відвідати в 2021 році:

  1. Софійську площу, де встановлена ​​головна ялинка країни. Також не обійдеться без розважальних локацій і фотозоні. Їжа і напої доступні на свіжому повітрі на винос.
  2. Контрактову площу, прикрашену святковими декораціями. Тут можна традиційно покататися на колесі огляду, спробувати глінтвейн і їжу (винос).
  3. Арку Дружби народів, де встановлений каток і гірка для спусків. Не обійдеться і без зігріваючих напоїв та їжі.
  4. ВДНХ, де розташувалася “Зимова країна” з безліччю локацій для фото і розваг, адаптованих під умови карантину (розташовані вони на свіжому повітрі) – каток, крижані спуски, фудкорт та ін.
  5. Палац “Україна” запрошує відвідати “Містечко зимовищу розваг”, де розташована резиденція Святого Миколая. На території містечка пройде святковий ярмарок, де можна придбати різні сувеніри та частування.

Не варто забувати і про передмісті. Київську область також варто відвідати родиною на автомобілі. Ось ТОП-4 цікавих зимових локації, куди краще поїхати на Новий рік або напередодні новорічних свят:

  1. Парк “Київська Русь” (в сторону м Обухів) занурить в атмосферу стародавнього Києва. Чого очікувати: маскарад, середньовічна музика, катання на конях, напої і їжа біля багаття, фаєр-шоу та інше.
  2. Українське село (в сторону м Житомир) запрошує в зимову казку на етно-вечірку з оригінальними новорічними фото зонами, конкурсами, танцями і, звичайно, смачною традиційною кухнею та напоями.
  3. “Джинтама-Бриз” (в сторону с. Димер) – це готельно-розважальний комплекс, який запрошує провести новорічні канікули на березі Київського моря. На відвідувачів чекає святкове застілля, музика і анімація для дітей.
  4. “Авантюрист” (в сторону м Чернігів) – це заміський клуб, що розташований на півострові берега р. Десна. До святкової програми входить музичне та феєричне шоу з салютом, фотозоні і гри з сюрпризами для гостей. 

Якщо Ви роздумуєте над тим, як провести свята і куди поїхати на Новий рік в Україні недорого в 2021 році, столиця і передмістя готова запропонувати масштабну розважальну програму. Оренда автомобіля дозволить подорожувати з сім’єю найцікавішими локаціях з максимальним комфортом і безпекою для здоров’я близьких. карантин – це не привід сидіти вдома і сумувати! Беріть автомобіль і вибирайте, де відпочити на Новий рік в Україні. А ми запропонуємо найцікавіші варіанти.

Куди поїхати на Новий рік 2021 Україні?

Куди поїхати на Новий рік 2021 Україні?

Хоча багато хто з нас звикли зимові свята зустрічати за кордоном, не багатьом відомо, що новорічний відпочинок в Україні може бути таким же насиченим і незабутнім, як і за її межами. Ми хочемо познайомити Вас з топ-3 місць по Україні, де можна провести незабутній відпочинок на новорічних святах:

  • Карпати – вони ж “українські Альпи”. Складно уявити, що є більш підходяще місце для зустрічі Нового року, ніж засніжені Карпати. Гості можуть зупинитися в Буковелі або с. Яремче, які є найбільш популярними серед російських туристів і приїжджих. Тут Вас зустріне краса дикої природи з безліччю незабутніх розваг: сауни і сольові кімнати, кінні прогулянки, катання на квадроциклах, поїздка на собачій упряжці, і, звичайно ж, катання на лижах і канатній дорозі. Смачна традиційна кухня та оригінальні етнічні закладу прикрасять собою будь-який сімейний відпочинок.
  • Закарпаття запрошує відвідати Національний карпатський заповідник, озеро Синевир і найвищу точку країни – гору Говерла. Тут можна з головою зануритися в традиції і звичаї угорського колориту, взяти участь в народних гулянь і ярмарках, покататися на лижах та санчатах, побувати в бані і скупатися в термальному джерелі. Програма розваг підходить для всієї родини і нікого не залишить байдужим.
  • Львів не даремно називають “українською Європою”, адже тут кожна вуличка своєю архітектурою нагадує собою алеї і провулки Італії або Франції. Для багатьох не стоїть питання, де зустріти Новий рік 2021 Україні, так як подорож по Львову вже стало старої доброю традицією. Тут Вас чекають ярмарки з карпатськими сувенірами та національним одягом, традиційна кухня з конкурсами та подарунками, фестивалі з кращими розвагами – катанням з гірок, колядою і виступами вертепів.

Новорічні тури по Україні дозволять провести свята максимально різноманітно, навіть незважаючи на карантинні обмеження та локдаун. Щоб встигнути відвідати якомога більше місць, відправлятися в дорогу краще машиною. Максимально допустима кількість осіб в легковому авто в період карантину – не більше 9-ти осіб з урахуванням водія. З них не більше 2-х дорослих. Тому можна сміливо вирушати в дорогу сім’єю з дітьми до 14-ти років.

Куди поїхати на Різдво 2021 на машині?

Куди поїхати на Різдво 2021 на машині?

Провести незабутню ніч напередодні Різдва в споконвічно українських традиціях можна не тільки вдома. Кращим рішенням буде відправитися в захоплюючу подорож по самобутнім місцях нашої країни. Маючи власне або орендоване авто, залишається тільки скласти маршрут. Куди поїхати на Різдво в Україні? Варіантів маса: це може бути подорож на Західну Україну, (наприклад, до Львова і Закарпаття) або відвідування столиці та передмістя.

Міркувати не доводиться, якщо є машина: можна хоч кожен новий день зустрічати в іншому місті. Щоб мати таку можливість і почати планувати, куди поїхати на Різдво, орендуйте автомобіль відповідного класу і марки. Обмежень щодо терміну оренди немає: це може дві доби, місяць, три, півроку і більше. Для того, щоб відпочити в зимові свята цілком достатньо кількох тижнів-місяця. Про умови оренди розповімо нижче.

Кращі новорічні тури по Україні для поїздки на автомобілі

Кращі новорічні тури по Україні для поїздки на автомобілі

Ви можете скористатися послугами туристичного агентства і вибрати готовий тур по Україні або скласти його самостійно. З готових рішень варто особливо уважно придивитися до тих, які включають в себе відвідування гірської місцевості і староукраїнських поселень, які подарують казку і занурять в диво таїнства Різдва. 

Куди можна поїхати на Новий рік в Україні недорого? Столиця пропонує безліч локацій з фудкортом і глінтвейном, з фото зонами і новорічними декораціями, з розважальною програмою і розіграшами. Для того, щоб отримати масу вражень і провести свята різноманітно, не обов’язково відвідувати безліч різних населених пунктів.

У той же час, щоб класно і економно відпочити, можна поїхати в Буковель на кілька днів або погуляти по Львову. Єдиний важливий момент: у зв’язку з поширенням коронавируса, вирушаючи в поїздку, намагайтеся уникати громадського транспорту і таксі. Найбільш раціонально і безпечно взяти машину на прокат. Мінімальний термін оренди – 48 годин.  

Ось кілька ідей, куди поїхати в Україні взимку:

  1. Київ і київська область;
  2. Карпати і Закарпаття;
  3. Львів;
  4. Кам’янець-Подільський;
  5. Трускавець;
  6. Тернопіль та ін.

Зверніться до туроператору і він підкаже різні за ціною і часу варіанти, куди можна поїхати на Новий рік. Можливо, це буде комплексна новорічна поїздка, яка включає в себе відвідування декількох місць відразу, з проживанням, харчуванням і екскурсією. Якщо хочеться відчувати себе максимально вільно, не покладаючись на розклад тургрупи, то можна самому придумати, куди поїхати на Новий рік 2021. 

Щоб новорічна поїздка для сім’ї була безпечною і комфортною, рекомендуємо збиратися в дорогу на автомобілі. Для оренди чистого і недорогого авто на будь-який термін – звертайтеся в “Toprent”. Про те, які автомобілі є в наявності і як взяти машину на прокат в новорічні свята читайте нижче.

Умови оренди авто на новорічні свята

Умови оренди авто на новорічні свята

Для того, щоб взяти авто в оренду необхідно дотримуватися умови прокату. Орендарю має бути не менше 21 року при дійсному стажі водіння від 2-х років. Орендар повинен при підписанні Договору пред’явити документи:

  1. паспорт громадянина України або посвідку на проживання;
  2. паспорт закордонний зразка (для іноземних громадян);
  3. водійські права державного зразка або діючі на території України;
  4. ID код (для громадян України).

Орендар має право подорожувати в межах країни, крім:

  1. тимчасово окупованих територій (АР Крим, Луганська і Донецька обл.);
  2. територій, які є осередком інфікування Covid-19.

Ліміту пробігу в компанії Toprent не існує. Замість нього є передплачений запас пробігу. Коли запас вичерпаний, йде тарифікація за пройдені км по тарифам компанії. 

Мінімальний термін оренди – 48 годин. Вартість – від 15 $. Чим довший термін оренди, тим нижче її подобова вартість. Іншими словами – взяти машину на прокат вигідніше на тривалий термін, ніж на пару днів.

заставна сума:

  • залежить від обраної марки і моделі авто;
  • вноситься при підписанні Договору за весь термін оренди;
  • вноситься будь-яким зручним способом: банківським переказом на ФОП, грошовим переказом на карту, готівкою.

Всі наші автомобілі застраховані обов’язковим страховим полісом ОСЦПВ. За бажанням ми надаємо страховку КАСКО.  

Подача автомобіля в новорічні свята платна – 5 $ – 30 $. Ви можете заощадити, забравши авто самостійно з нашого офісу:

  • пн – пт с 09:00 до 19:00
  • сб – нд з 10:00 до 18:00

При цьому машина подається чистою, після планового СТО, з повним баком палива. 

Якщо Ви роздумуєте над тим, куди поїхати на Новий рік в Україні, оренда автомобіля дозволить Вам і Вашій родині пересуватися в максимально комфортних і безпечних умовах. Лояльна вартість оренди, зручна форма оплати і простий протокол підписання Договору дадуть можливість в будь-який день і час доби оформити прокат машини і відправитися у новорічне подорожі. 

Toprent бажає Вам щасливого Нового року і Різдва! Нехай кожна поїздка дарує позитивні емоції!