Оренда автомобіля: вибрати із заставою або без нього?

Оренда автомобіля: вибрати із заставою або без нього?

Популярність послуги «оренда автомобіля» з кожним роком зростає. У століття скажених швидкостей важливо бути мобільним, щоб встигнути реалізувати все заплановане. Не проблема, якщо ви віддали своє авто в ремонт. На цей час ви можете взяти машину в тимчасове користування. Прокат автомобіля оформляють для особливих випадків: ділова зустріч на вищому рівні, весілля, поїздка за місто.

Компанія Toprent надає весь спектр послуг, пов’язаних з орендою транспортних засобів. Ми рекомендуємо нашим потенційним клієнтам заздалегідь розібратися з питаннями, що стосуються застави. Для чого його потрібно вносити? Чи можна орендувати машину без нього?

Для чого орендодавець просить внести заставу?
Процедура оформлення транспортного засобу в тимчасове користування вимагає дотримання певних зобов’язань і з боку компанії, і з боку клієнта. Орендодавець зобов’язаний надати клієнту замовлене авто у відмінному технічному стані. Клієнт повинен повернути транспортний засіб в тому вигляді, в якому його отримав.

Застава є гарантією того, що права обох сторін будуть захищені, а зобов’язання виконані в повному обсязі. Обумовлена сума блокується на банківському рахунку клієнта або перераховується на рахунок орендодавця. Вона повертається при виконанні всіх умов договору. При остаточно розрахунку за оренду авто з запорукою клієнт платить тільки за послугу.

Не варто розглядати внесення заставної суми під призмою ускладнення процедури. Цьому є пояснення:

  • компанія, яка довіряє вам машину, повинна бути впевнена, що транспортний засіб буде повернуто в належному вигляді;
  • такий захід організовує водія і робить його більш відповідальним;
  • по банківській карті можна відшукати водія, якщо він пропав разом з машиною;
  • заставу – це не примха компанії, а певні гарантії і елементарна захист від недобросовісних клієнтів.

Розмір застави залежить від політики компанії, характеристик транспортного засобу, тривалості оренди.

Переваги оренди авто без застави

Думки клієнтів щодо заставної суми різні. Для деяких з них ця умова є неприйнятним, і вони відмовляються від послуг. За даними соцопитувань серед водіїв і представників компаній-орендодавців формується думка про те, що внесення застави – тимчасовий захід. У міру підвищення культурного рівня водіїв, поліпшення ситуації на дорогах необхідність в ній поступово зникне.

послугу «оренда авто без застави» надає більшістю компаній. Максимально швидке оформлення – головне її гідність. Така форма оренди зручна, якщо автомобіль потрібен терміново на нетривалий час.

Важливо розуміти, що в вартість оренди авто без застави компанія вкладає всі можливі ризики. Саме тому підсумкова сума виходить значно більше в порівнянні з орендою транспортного засобу із заставою. Люди, які вміють рахувати, легко це помітять.

І все ж орендувати машину без застави зручно в певних життєвих обставинах і такі витрати бувають абсолютно виправдані. Фотосесія, весілля, термінове відрядження – в цих ситуаціях просто може не бути вільних грошей для внесення заставної суми.

Вигідні умови співпраці з компанією Toprent

Широкий спектр послуг – одна з умов успішного бізнесу. Компанія Toprent прагне бути максимально корисною клієнтам. Наші зусилля спрямовані на залучення нових орендарів і розширення кола постійних клієнтів.

Ми ведемо лояльну цінову політику і пропонуємо нашим клієнтам прийнятні фінансові умови для оформлення послуги «оренда авто з запорукою» . Довіряючи транспортні засоби в відмінному технічному стані, сподіваємося на розуміння і порядність з боку орендарів.

Якісне надання послуг – головне в нашій роботі. Нам завжди є що запропонувати, а вибір системи оренди: з заставою або без нього залишаємо за вами!