Авто трейд-ін – зручний спосіб придбання нового транспортного засобу

Авто трейд-ін – зручний спосіб придбання нового транспортного засобу

Щорічно на авторинку з’являються нові вдосконалені моделі транспортних засобів, які викликають незмінний інтерес автолюбителів. Змінити старий автомобіль на новий – природне бажання будь-якого автовласника. Послуга авто трейд-ін значно прискорить виконання вашої мрії.

Що таке трейд-ін авто?

Обмін автомобіля був у використанні на новий з доплатою – суть послуги trade-in. Як правило, процес покупки нового транспортного засобу розпочинається з продажу старого. Ця процедура займає величезну кількість сил і часу. Є сенс довірити реалізацію уживаного автомобіля професіоналам.

Послугу авто в трейд-ін надають багато автосалонів. Це істотно збільшує їх продажу і є джерелом додаткового прибутку. Обмін старого автомобіля на новий – це швидко, зручно, вигідно. Компанія TopRent готова надати вам таку допомогу.

Вимоги до автомобілів, які приймаються за програмою Trade-in

Автосалони приймають автомобілі б/у з метою подальшого їх продажу, ними поповнюють автопарк компанії, які здають транспортні засоби в оренду. Критерії відбору машин:

  • технічний стан;
  • ліквідність моделі;
  • вік авто;
  • зовнішній вигляд;
  • документи.

Відмінний технічний стан машини – головна умова, якщо ви вирішили скористатися програмою обміну. Фахівці салону, що приймає автомобіль, проводять його ретельну діагностику і оцінку.

У моделей, які користуються популярністю серед водіїв, шанси на обмін вище. Охоче приймають авто не старше 10 років. Зовнішній вигляд – перше на що зверне увагу оцінювач. На поверхні не повинно бути подряпин, вм’ятин. Небажано, щоб кузов перефарбовувався.

Особлива увага приділяється документам. Будь-які неточності в оформленні – привід для відмови участі транспортного засобу в програмі авто трейд-ін. Процедура оформлення обміну прискорюється для машин, які зняті з обліку. Для машин з реєстрацією додатково проводиться криміналістичний аналіз. При виникненні підозр щодо власника, документів на авто фахівці салону мають право звернутися до правоохоронних органів.

Послуга трейд-ин авто доступна для машин будь-якого класу. В даному випадку має значення асортимент салону або компанії, яка реалізує програми по обміну транспортних засобів.

Переваги послуги trade-in

Водії, які скористалися програмою обміну авто, відзначають наступні переваги:

  • Економія часу. Оформити угоду за 4 години цілком реально. Водієві достатньо пригнати стару машину і після експертної оцінки забрати нову. При проведенні необхідних заходів присутність водія зовсім не обов’язково. Всі питання вирішують фахівці компанії, яка надає послугу авто по трейд-ін
  • Економія коштів на ремонті авто, розміщенні оголошень про продаж, оренду місця на авторинку.
  • Економія часу. У людей, які зайняті бізнесом додаткового часу просто немає, щоб стояти на ринку, показувати авто потенційним покупцям у зручний для них час.

Оцінка вартості автомобіля

Це важливе питання для власників транспортного засобу. Від цього залежить розмір доплати за новий автомобіль. Зниження на 10-30% вартість транспортного засобу в порівнянні з ринковою ціною – головний недолік послуги трейд-iн авто.

Заниження вартості транспортного засобу оцінювачем виправдано, адже салону доведеться вкласти гроші, щоб підготувати авто до продажу. Жодна з компаній не буде працювати собі в збиток. Обмежений вибір моделей нових авто, на які можна поміняти транспортний засіб б/у – ще один мінус системи. Проаналізуйте всі «за» і «проти». Вам доведеться зробити вибір між економією грошей і нервів. Якщо ви не маєте в своєму розпорядженні особистим часом і хочете швидко придбати новий автомобіль – послуга авто трейд-ін саме те, що потрібно!