Куди поїхати на машині в Києві і області

Куди поїхати на машині в Києві і області

Провести незабутній вікенд можна навіть у власному місті, важливо знати найкращі й цікаві місця, а також мати автомобіль. Якщо його немає, можна взяти авто в оренду на добу або більше, з особистим водієм або без. Завдяки автомобілю можна побачити пейзажі, старовинні замки і унікальні парки, зоопарки.

Вирушаючи в подорож на авто, можна самостійно розпоряджатися часом і насолоджуватися комфортом.

Куди поїхати на машині в Києві?

Столиця найкрасивіший і великий місто країни, в ній є безліч цікавих місць, які варто відвідати і зануритися в нові емоції, враження і спогади.

1.      Труханів острів – вважається найулюбленішим місцем городян, в ньому можна побачити красиві озера, ліси & nbsp; і степові піщанки.

2.      Обов’язково потрібно подивитися: площа Незалежності, Золоті ворота, Києво-Печерську лавру.

3.      Шоколадний будиночок, здивує своєю величністю, в ньому пов’язано безліч стилів: готика, бароко і модерн. Варто поглянути на шедевр дітям і дорослим.

4.      Можна заїхати в парк, наприклад: ВДНХ, гідропарк, парк ім. Шевченка.

Куди поїхати на машині в Києві і області фото 1

Плануючи активні вихідні, відвідування безлічі цікавих місць, краще взяти напрокат автомобіль і швидко дістатися до захоплюючих місцях, подивитися визначні пам’ятки і отримати задоволення і нові враження.

Куди поїхати на машині під Києвом та Київській області?

Чи готові побачити більше і зарядитися емоціями на наступний тиждень, отримати незабутні враження. Тоді слід відправитися в подорож за межі Києва, де розташувалося безліч цікавих місць.

У компанії Toprent можна орендувати автомобіль на тривалий період і отримати приємні враження від поїздки і побачених красот. Можливість подорожувати на орендованій машині – це не розкіш, а варіант відмінного незабутнього відпустки.

1.      Дендропарк Олександрія знаходиться в Білій Церкві, був заснований графинею Браницької, яка створила унікальний парк, в ньому зібрані рослини з різних куточків світу.

Куди поїхати на машині в Києві і області фото 2

2.      Зоопарк 12 місяців, розташовується всього в 40 км від Києва, в ньому можна побачити більше 100 унікальних тварин.

3.      У селі Буки є унікальний ландшафтний парк, маленький зоопарк, а також дивовижні будови: мости, будівлі, казкові галявини.

Куди поїхати на машині на вихідні?

Зламалася машина, а на вихідні заплановано провести за містом, що не варто впадати у відчай, можна взяти напрокат автомобіль в трансфертної компанії за доступною ціною і відправитися в заплановану подорож.

Можна поїхати в подорож в найвіддаленіші, але воістину унікальні місця.

1.      Добропарк розташовується в селі Копилів, в ньому в будь-який сезон можна подивитися красиві і величезні поля квітів, а також унікальні дерева. Можна побачити: тюльпани, петунії, бегонії, лаванду.

2.      Парк Київська Русь розташований в селі Копачів, в ньому можна побачити справжні обладунки воїнів, їх наряди, подивитися на турніри і опинитися в епіцентрі древніх подій.

3.      Блакитне озеро, знаходиться в селищі Підгірці, відрізняється своїми унікальними властивості: прозорою і чистою водою. Можна приємно провести час з сім’єю відпочиваючи на березі і милуючись природою

Куди поїхати на машині в Києві і області фото 3

Куди поїхати на машині в Києві вночі?

На орендованому автомобілі можна відвідати безліч цікавих місць, завдяки транспортному засобу час на переїзди скоротитися, тому можна буде прогулятися старовинним містом, подивитися на сучасні будови і отримати заряд бадьорості та настрою.

1.      Андріївський узвіз – це серце старовинного міста, пройшовши по ньому можна відчути колорит старовинного міста, повернутися в минуле і придбати цінні сувеніри.

2.      Пейзажна алея – унікальне місце. Побудоване сучасними дизайнерами. Можна отримати заряд емоцій від усміхнених котів і життєрадісних скульптур.

Куди поїхати на машині в Києві і області фото 4

3.      Парк Наводницький розташовується на березі Дніпра, тому можна помилуватися нічним видом річки, яскравими відблиском ліхтарів і красивими величними, старовинними деревами.

4.      Пішохідний міст, відмінний варіант для вечірньої прогулянки, висота будівлі, його гарне підсвічування викликає великий спектр позитивних емоцій.

5 цікавих маршрутів

Хочете побачити, унікальні місця та історичні будівлі, тоді слід відправитися за межі Києва.

1.      У селі Качанівка є унікальний палацово-парковий комплекс. Будова почали створювати в 18 столітті, і зберегли його цілісність і велич до теперішніх часів.

Куди поїхати на машині в Києві і області фото 5

2.      У Ніжині збереглися будівлі 18 століття, можна відвідати величний Миколаївський собор, а також Михайлівську, Всіхсвятської і Троїцьку церкви. У місті можна подивитися на архітектуру 18 століття, ковані вироби і вдихнути колорит витає в повітрі.

3.      У місті Радомишль знаходиться унікальний замок Радомисль, який захоплює своєю величністю, витонченістю і оздобленням. У ньому можна подивитися на різноманіття старовинних ікон, зібраних по всій території України, скуштувати їжу в трапезній і прогулятися по доріжках навколо будови.

4.      У Тростянці можна подивитися на старовинні будови: Круглий двір, & nbsp; Вознесенську церкву, Панський будинок – садибу, Благовіщенську церкву, Руїни грота німф.

5.     Українське село знаходиться в селі Бузова, в ньому можна подивитися на будинки, побачити побут людей, познайомитися з тваринами, на території, також є зоопарк і музей, розважальний комплекс. Можна отримати враження від колориту селища, поїсти смачної їжі і відпочити.

Немає свого авто? Оренда від TopRent для Вас!

У вас є велике бажання подивитися величезне місто, побачити унікальні будови, які знаходяться за його межами, але немає автомобіля. Можна взяти в оренду авто на добу і більше, разом з водієм, який відвезе в будь-яке зазначене місце, допоможе побачити, як можна більше дивовижних і незабутніх будівель, щоб отримати безліч позитивних емоцій від поїздки і архітектури. TopRent пропонує великий вибір автомобілів за доступною ціною!