Послуги з оренди легкових автомобілів в Києві

Послуги з оренди легкових автомобілів в Києві

Іноді, щоб дістатися швидко на роботу, не запізнитися на зустріч або приємно провести час з сім’єю, необхідно взяти легковий автомобіль в оренду, який зможе завжди виявитися в потрібний момент під рукою і дозволить не відволікатися на час або чужі переваги.

Компанія Топ Рент пропонує легкові автомобілі в оренду, які перевірені на справність, відповідають нормам і стандартам, а також мають красивий і доглянутий зовнішній вигляд.

У нас можлива оренда легкових автомобілів з водієм або без нього, все залежить від цілей, потреб, а також фінансових можливостей клієнтів.

Оренда легкових автомобілів без водія

Для того щоб стати власником машини, створена оренда легкових автомашин, але для оформлення документів необхідно досягти 21 річного віку, а також мати стаж водіння більше 2 років. Знайти моделі авто, а також побачити їх вартість можна на сайті нашої компанії або відвідавши головний офіс, де виходячи з побажань буде підібраний ідеальний варіант автомобіля.

Для любителів свободи і подорожей оренда легкових автомобілів без водія – ідеальний варіант, так як можна самостійно регулювати швидкість поїздки, кількість проведених годин на природі, а також відчувати себе впевнено і розкуто.

Для зручності оренда легкових автомобілів займає мінімум часу, а завдяки сайту робить цей процес простим і доступним. Можна заздалегідь вибрати машину, вказати терміни прокату і прийти в офіс для підписання договору, внесення обов’язкової страхової суми, а також для отримання ключів від залізного коня.

З кожним днем оренда легкових автомобілів в Києві, стає доступною і популярною послугою, але тільки наша компанія надає прості і прозорі умови угоди, без прихованих платежів, які можуть з’явитися під час пошкодження машини або її неакуратної експлуатації.

Багато споживачів кажуть: “Візьму легковий автомобіль в оренду на кілька днів”. Але, на жаль не знають які умови договору необхідно дотримуватися і на скільки можна взяти транспортний засіб на прокат.

Варто знати, що оренда легкових автомобілів Київ в Топ Рент можлива на мінімальний термін 2-3 дні, навіть якщо машина потрібна на одну добу доведеться виплатити зазначену і фіксовану суму. При оренді на триваліший період часу вартість щоденного прокату значно зменшується.

Надані послуги з оренди легкових автомобілів з водієм оплачуються додатково. Тому при оформленні договору необхідно внести не тільки страхову суму і кошти за оренду, але і за водія, який буде забезпечувати безпечне пересування по дорогах.

Як правильно вибрати легковий автомобіль на прокат

Перед тим як буде здійснена оренда автомобілів легкових, необхідно правильно і грамотно вибрати автомобіль, ми перерахуємо кілька факторів і характеристик на які обов’язково потрібно звернути увагу при оформленні прокату.

  1. Потрібно визначити мету поїздки, прокат легкових автомобілів може бути:
  • діловим, тоді варто звернути увагу на машини представлені в бізнес-класі;
  • для поїздки за місто варто вибирати позашляховики, які легко долають бездоріжжі і мають великий і місткий багажник;
  • сімейні поїздки припускають вилазки на природу, а також велика кількість людей, тому варто вибирати мікроавтобуси з великою кількістю посадочних місць;
  • лімузин варто замовляти на весілля або романтичну поїздку, а також вечірки;
  • для поїздок по місту не варто витрачати безліч коштів, можна вибрати будь-яку машину з економ-класу.

2. Зверніть увагу на характеристики авто, так як вони іноді грають важливу роль якщо потрібна оренда легкових автомобілів з водієм або без нього, варто звернути увагу на:

  • вартість прокату, яка залежить від марки машини і її класу, чим вищий клас транспортного засобу, тим дорожче буде коштувати її оренда;
  • витрата палива, якщо ви плануєте постійно їздити, то варто вибирати малолітражні автомобілі, які споживають менше бензину і допоможуть заощадити кошти;
  • габарити, варто звертати увагу на розміри авто, так як після невеликого транспортного засобу буде дуже складно перебудуватися на масивні авто;
  • привід варто вибирати такий же, як і встановлено на вашій машині, щоб знизити ймовірність створення ДТП;
  • місткість, варто враховувати для чого буде використовуватися машина, якщо для подорожей, то в ній має бути великий багажний відсік і досить посадочних місць, так само важливо потурбуватися про дитячому кріслі.

Крім усього коли оформляється оренда легкових автомобілів, ціна вказана за той період часу, який вибрав клієнт, щоб не платити штрафні санкції за невчасно здану машину, варто заздалегідь прорахувати термін оренди, з обліками всіх форс-мажорних обставин і затримок.

Якщо потрібно взяти в оренду легковий автомобіль, слід продумати які додатковими опції і послуги можуть знадобитися, наприклад, послуги водія, додаткове дитяче крісло або вай-фай роутер.

Топ найпопулярніших легкових автомобілів на сайті TopRent

Якщо ви не знаєте, яке орендувати легкове авто для поїздки або зустрічі, можна побачити рейтинг найбільш затребуваних транспортних засобів.

Популярна і затребувана оренда легкового авто економ класу

Не менш затребувана оренда легкового автомобіля Київ середнього класу:

У бізнес-класі і преміум користуються популярністю авто:

У нашій компанії можливий прокат легкових авто на самих прийнятних умовах, ми пропонуємо підписання договору, прості і прозорі умови співпраці, великий асортимент машин всіх класів, а також доброзичливий і відповідальний персонал, який допоможе зробити поїздку приємною і незабутньою.