Куди поїхати на травневі свята на авто

Куди поїхати на травневі свята на авто

Якщо ви задумуєтеся куди поїхати на майські свята 2021 року? Тоді варто попіклуватись не тільки про культурну програму, комфортабельні готелі, а й про автомобілі, які можна орендувати у компанії Топ Рент, як для поїздок по Києву, так і для подорожей по всій території України.

З урахуванням пандемії, не варто ризикувати улюбленими людьми і відправлятися в подорож на громадському транспорті, особливо якщо під рукою є компанія, яка готова запропонувати великий вибір автомобілів за доступною ціною, з найвигіднішими і прозорими умовами угоди.

Кращі місця для відпочинку на травневі свята під Києвом

Залишається головне питання куди поїхати на травневі свята в Україні, тому дуже важливо заздалегідь розпланувати власний вікенд, щоб він був цікавим, емоційним і головне сімейним, необхідно орендувати автомобіль заздалегідь, так як маршрут поїздки змінити можна в будь-який час, а автомобілі на прокат особливо в святкові дні актуальні і затребувані.

Ми пропонуємо топ-5 місць куди можна поїхати на травневі свята, разом з родиною під Києвом, щоб подивитися визначні пам’ятки, а також отримати задоволення від природи, мінімальної кількості людей і автомобілів.

  1. Коростишівський каньйон, знаходиться всього в 105 км від Києва. Можна насолоджуватися унікальною природою, гарними і високими скелями, які здається підпирають небо, а також можна поставити намет. Для тих, хто не любить проводити тривалий час на природі, поблизу є затишна садиба, де можна смачно поїсти. На орендованому авто можна швидко дістатися до місця призначення, прогулятися по місцевості, подивитися визначні пам’ятки, подихати свіжим повітрям і повернутися додому.
  2. Зоопарк 12 місяців, розташований в Вижгородскому районі. Дорослі і діти зможуть подивитися безліч тварин, які не зустрічаються на території України. Тут можна подивитися на тварин і погодувати їх з доглядачами. Можна подивитися на пум, африканських гієн, а також звичних для сільської місцевості тварин, таких як баранчик, кіз і корів. Дістатися на орендованому авто навесні можна швидко і з комфортабельним умовами з Топ Рент.
  3. Замок Родомишль. Розташований всього в 100 км від Києва, на машині взятої на прокат в Топ Рент можна швидко дістатися до пункту призначення. Будівля музею, було побудовано в далекому 19 столітті. Завдяки багатовікової історії можна зануритися в унікальну атмосферу, а також відчути культуру народу і його традиції. Крім усього можна відвідати виставку ікон і трапезну, яка перенесе звичайного обивателя в стародавні часи.
  4. Українське село, розташувалося в селі Бузова. Можна відправитися на орендованому авто в сімейній подорожі, подивитися як раніше жили люди, побачити побут, познайомитися з життям селян ближче. Можна посмажити шашлики і відпочити від міської метушні, милуючись природою і вдихаючи чисте повітря.
  5. Також відпочинок на травневі свята можна запланувати на Трахтемирівському півострові в лісі, півострів перебуває всього в 128 км, але до нього краще добиратися на власному автомобілі або орендованому, щоб відпочинок пройшов весело і цікаво, можна взяти на прокат авто з водієм, який візьме всі турботи з авто на себе.

Кращі місця для зустрічі травневих свят в Україні

Необов’язково залишатися вдома або виїжджати на дачу, можна поїхати відпочивати подорожуючи по країні. Тому ми готові надати топ-5 рейтингу міст куди поїхати на травневі свята в Україні недорого 2021 році.

Топ-5 міст, які варто відвідати родиною.

  1. Луцьк – місто в якому можна повернутися в стабільний ритм, насолоджуватися тишею і затишком. Можна поїхати в Острог в історичний заповідник, подивитися замки, а також пройти по тунелю кохання. Вартість кафе і туристичних прогулянок приємно здивують.
  2. Мукачево, не менш цікаве місто, на травневі свята тут проводиться фестиваль м’яса та вогняне шоу. Також увазі городян і гостей буде запропоновано крафтове пиво.
  3. Білгород-Дністровський зустріне гостей на травневі унікальним фестивалем, який пройде в фортеці Аккерман. Всіх чекає унікальна програма, смачні стародавні страви, а також майстер класи ремісників.
  4. Долина нарцисів розкинулась в Хустове, завдяки чому можна приїхати помилуватися природою, приготувати шашлик, а також сімейно відпочити.
  5. Кам’янець-Подільський зустріне на травневі історичним пікніком і фестивалем експериментальної археології. Тут можна побродити по старих вуличках і увібрати в себе дух старовини завдяки унікальній атмосфері та архітектури.

Ми запропонували безліч варіантів куди поїхати на травневі в Україні, а також найдієвіший і простий спосіб дістатися до необхідного місця призначення, так як саме на орендованому авто дістатися в інший куточок країни можна швидко і з комфортом.

Куди поїхати на травневі свята на машині

Щоб відпочити і отримати нові враження, необов’язково купувати тури стоять шалені кошти, можна поїхати самостійно в інше місто, щоб побачити пам’ятки архітектури і визначні пам’ятки.

Готові відправитися в подорож, але не знаєте куди краще поїхати на травневі свята, Топ Рент готовий надати авто з водієм, щоб ви змогли побачити нову країну та отримати заряд бадьорості, а також масу нових вражень.

Список місць куди поїхати на 9 травня і травневі свята:

  1. Азовськое море.
  2. Чорне море.
  3. Карпати.
  4. Львів.
  5. Чигирин.

Ми запропонували 5 місять куди поїхати на травневі свята в Україні недорого разом з сім’єю на орендованій транспортному засобі.

Умови оренди авто на травневі свята

Не знаєте, як і куди поїхати в Україні на травневі свята, тоді варто подивитися рекомендації, які дали наші експерти, а також з різноманіття представлених машин: економ, середнього або бізнес класу, вибрати підходящий варіант транспортного засобу.

У нашій компанії можуть орендувати автомобіль громадяни які досягли 21 річного віку, а також мають досвід водіння не менше 2 років. Також при собі необхідно мати:

  • паспорт;
  • ІНН;
  • водійське посвідчення.

Вартість оренди можна прорахувати самостійно на сайті компанії Топ Рент, там же можна вибрати і автомобіль для оренди. Мінімальний термін прокату складає 2 3 дня, взяти в оренду авто можна і на довгострокове час.

Дуже важливо перед подорожжю прорахувати кількість днів оренди авто. Щоб ви змогли спокійно доїхати до пункту призначення і з задоволенням провести час. При порушенні термінів повернення, необхідно буде сплатити неустойку, так як правила прописані в договорі будуть не дотримані.

Топ Рент піклується про комфорт клієнтів, тому пропонує справні автомобілі, а також найдоступніші та вигідні ціни на оренду. Всі угоди проводяться офіційно і закріплюються за допомогою договору. Крім того, що клієнт отримує авто у власне розпорядження, він зможе ще повністю убезпечити рідних від прямого контакту з безліччю людей, які могли б зустрітися під час поїздки на громадському транспорті.

Топ Рент ідеальне рішення для травневих свят, так як можна поїхати відпочивати навіть в пандемію в будь-який куточок країни та побачити нові грані, познайомитися з культурою, повністю зануритися в історію.