Топ 10 авто для прокату в 2020 році

Топ 10 авто для прокату в 2020 році

Щоб максимально комфортно подорожувати по країні можна взяти в оренду автомобіль, щоб подивитися, як можна більше гарних і незабутніх місць. При виборі авто для прокату, необхідно враховувати кілька факторів:

  • довжину дороги;
  • якість полотна;
  • можливості машини;
  • вартість палива і його витрата.

Серед мандрівників вважається, що найкомфортніша машина для далеких поїздок бюджетний седан.

Рейтинг машин економ класу від TopRent

Перш, ніж орендувати авто на далекі відстані, слід ознайомитися з топ автомобілів економ класу 2020 року.

Варто звернути увагу на кращі моделі економ класу топ 10 седанів для поїздок по місту і за його межами.

Щоб опинитися за кермом якісного, безпечного і витривалого автомобіля, компанія надає в оренду авто, пропонує рейтинг автомобілів за якістю 2020 року, які відрізняються витривалістю і високим рівнем безпеки.

TopRent якісна і швидка оренда авто, рейтинг найвитриваліших транспортних засобів бюджетного класу пропонується як для далеких поїздок, так і по місту.

Топ 10 седанів для оренди

TopRent пропонує рейтинг машин економ класу, які користуються популярністю у пасажирів:

Представлено топ 10 авто , які завоювали довіру автолюбителів, завдяки витривалості, безпеки, комфорту і малому витраті бензину.

Рейтинг автомобілів за якістю 2020

  1. FORD FIESTAкращі автомобілі економ класу , в яких, поїздка пройде швидко, а технічні характеристики автомобіля зможуть задовольнити навіть самого вимогливого водія.
  2. KIA RIO SEDANнайневибагливіші автомобілі , також в них є просторий салон, продумана ергономіка простору, тому в транспортному засобі буде комфортно перебувати тривалий час.
  3. SKODA FABIAнайпросторіші седани , так як мають великий простір, мотор працює тихо, автомобіль плавно пересувається по будь-яких дорогах, при цьому гарантується найвищий рівень безпеки.
  4. FORD FIESTA SEDAN CLIMATнайневибагливіші автомобілі , а також компактні, на них добре пересуватися на невеликі відстані, зручно маневрувати в місті.
  5. NISSAN SENTRA – компактний автомобіль, яким легко маневрувати в місті, зручне управління, тиха робота, високий рівень безпеки.

Кращі авто для дальніх поїздок.

 Щоб дізнатися, яка найкомфортніша машина для далеких поїздок , варто ознайомитися з запропонованим рейтингом.

  1. HYUNDAI ACCENT – комфортний автомобіль для далеких поїздок місткий салон, швидкий розгін, простий в управлінні, призначений для різних типів доріг і прогулянок на далекі відстані.
  2. CITROEN C-elyseeкращі авто для дальніх поїздок, так як економиться паливо, швидко розганяються на дорозі, легко управляються і забезпечують комфорт для водія і пасажирів.
  3. CHEVROLET CRUZE – має місткий салон, легко пересувається, має хороші швидкісні показники, найкомфортніша машина для далеких поїздок за місто.
  4. RENAULT LOGAN – відрізняється містким багажником і салоном, має хороші показники на дорозі, плавно пересувається, надійний автомобіль для далеких поїздок на будь-яких дорогах.
  5. VW POLO SEDAN – відрізняється якістю і витривалістю, виробник німецька компанія, має мотор на 105 л. с, всередині комфортний салон для подорожей , оренда авто для дальніх поїздок буде виправдана вкладеними коштами і безпекою.

Представлений рейтинг кращих автомобілів економ класу, з якими можна відправитися в далеку подорож по країні і не переживати про витривалості транспортного засобу або безпеки пасажирів.