Броньовані авто

Броньовані авто

Хочете вберегти власне життя, подбати про комфорт і безпеку родини? Тоді варто придбати або взяти броньовані авто напрокат , щоб заощадити кошти і забезпечити найвищий рівень власної & nbsp; безпеки від прямих попадань з різного калібру зброї.

На ринку можна знайти безліч варіантів автомобілів, які можуть вберегти пасажира від звичайної кулі або наїзду на міну. Найчастіше броньовані машини відрізняються своєю високою вартістю, а також ступенем захисту. Щоб не переплачувати кошти за автомобіль, можна орендувати його в компаніях.

Які технології використовують для бронювання авто

Щоб дізнатися, які бувають броньовані автомобілі, взяти в оренду їх, щоб їздити безпечно по місту, важливо знати, що машини поділяють на три класи.

  1. До першого класу, можна віднести транспортні засоби представницького класу, для їх створення використовуються броньовані листи, які навішуються на машину з усіх боків. Завдяки професійній роботі дуже складно відрізнити броньований автомобіль від його звичайного побратима.
  2. До другого класу відносяться автомобілі, саме паркетні позашляховики, які відрізняються міцністю, витривалістю і підвищеним рівнем безпеки.
  3. До третього класу транспортних засобів відносять позашляховики і лімузини, представницького класу. Такі транспортні засоби можуть витримувати будь-які напади, так як спочатку виготовляються з броньованими елементами, а також володіють найвищим ступенем захисту, авто може витримати наїзди на міни.

Якщо потрібно забезпечити безпеку, а під рукою немає автомобіля, який би відповідав усім вимогам і стандартам, можна звернутися в компанію, яка готова в будь-який час доби надати машину, де є броня авто, напрокат машину можна взяти < strong> на будь-який проміжок часу.

Щоб швидко знайти компанії, потрібно ввести запит в будь-якому пошуковику і всі варіанти вільних транспортних засобів будуть представлені для вивчення.

Ступеня броні автомобілів

Вибираючи потрібно знати, що бронь авто залежить від його персональної ступеня захисту. Тому щоб вибрати правильне транспортний засіб необхідно, знати їх градацію. Буває 12 градацій ступеня захисту від В1 до – В 12.

В 1 – це звичайний автомобіль, призначений для поїздок по місту, без захисту.

В2 – може витримати постріл з пістолета ПМ, який може потрапити в одну і ту ж точку 5 разів.

У 3 – може витримати броня авто постріли з ПМ, який заряджений кулями зі сталевим сердечником, до 5 влучень в одне місце стійко витримує.

В 4 – може витримати, якщо стрілянина буде вестися з 3 х метрової відстані 45 калібром пістолета.

У 5 – може витримати броня автомобіля постріли з гвинтівки М-16, нападник може безрезультатно потрапити в транспортний засіб в одне місце більше 3х раз.

У 6 – може витримати 3 х кратне потрапляння з близької відстані, з 10 метрів з гвинтівки М16.

В 7 – може витримати вибух осколкової гранати, а також постріл з гвинтівки, яка заряджена кулями калібру 7, 62 з термозміцнення серцевиною.

У 12 – найпотужніша і безпечна машина, бронь авто може витримати будь-які постріли з відомого зброї, розрив гранати на машині або безпосередньо біля неї, а також наїзд на міну і її вибухову хвилю.

Як проходить процедура бронювання автомобіля

Щоб досягти максимального захисту і безпеки, бронювання авто проходить в кілька етапів.

1.      Всередині автомобіля кваліфікованими фахівцями створюється захисна капсула, зовні транспортний засіб не має відмінності від звичайних запропонованих на ринковому сегменті машин.

2. Транспортний засіб повністю розбирається, знімається внутрішня обшивка, декоративні елементи та інші аксесуари, щоб поставити бронь автомобіля забезпечує захист пасажирів.

3.      Наявні порожнечі заповнюють за допомогою металевих листів.

4.      Для захисту кваліфіковані фахівці можуть використовувати різні види металу: листовий, балістичний нейлон, кевлар, щоб забезпечити максимальний рівень безпеки і захисту пасажирів.

5. Для якісного бронювання автомобіля використовується третя петля на дверях, щоб вона могла витримати навантаження від маси металу, а також щоб вона не впала при прямих влучань, так як відбувається її вібрація.

6. Щоб додати стелі і підлозі максимальної захист, з внутрішньої сторони салону, вони обшиваються спеціальними тканинами, під час виробництва яких застосовуються арамідних нитки, тому тканина носить назву балістичної.

7. Для міцності стекол, бронь автомобіля виконується з матеріалів: свинцевого скла або полікарбонату. Товщина скла визначає рівень захисту, для транспортних засобів. З другим рівнем захисту застосовують скла 2 см, а для В 12 – скла товщиною 5 см.

8. Використовуються спеціалізовані шини, бронювати автомобіль необхідно з посиленими боковинами шин, всередині вони заповнені рідиною, яка дозволить навіть при пробитих колесах проїхати 50 кілометрів.

9. У машинах зі ступенем захисту В 12 на низ кузова закріплюється спеціальна плита, яка витримує вибухи хв, навіть при безпосередньому наїзді на них.

Сервіс оренди броньованих авто від TopRent

Компанія пропонує броньовані автомобілі напрокат , які можуть забезпечити максимальний захист пасажирів, подарувати комфорт, а також спокій за власне життя.

У гаражі є різні варіанти ступеня захисту автомобілів, тому кожен клієнт може вибрати підходящий варіант транспортного засобу, який захистить від впливу зовнішніх факторів і недоброзичливців.

При бронюванні автомобілів , важливо знати, що вік оренди транспортного засобу розпочинається з 21 року, і потрібно мати 2 роки стажу водіння. Але якщо немає стажу, можна взяти напрокат машину з водієм, який також забезпечить безпечне пересування на транспортному засобі.

Компанія пропонує машини різного класу, від першого до третього, а також ступеня захисту від В1 до В12, щоб забезпечити максимальну безпеку клієнта. Також у нас є можливість надати такі послуги як в “оренда вертольота” і “оренда катера”