Оренда авто на весілля – поради щодо вибору

Оренда авто на весілля – поради щодо вибору

Весілля, свято, до якого & nbsp; молодята ставляться відповідально, ідеально планують і зважують рішення, від вибору кольору скатертини і до фасону і кольору сукні. Одним з важливих моментів вибору є оренда авто на весілля

В основному люди вибирають авто керуючись багатьма факторами, такими як колір транспортного засобу, марка, місткість, але на остаточне рішення завжди впливає бюджет молодят, який може виділити пара, щоб & nbsp; орендувати авто на весілля.

Як правильно підійти до вибору авто на весілля?

Вибираючи автомобілі на весілля , скористайтеся деякими критеріями, які допоможуть відкинути непотрібні варіанти і скоротять час пошуку потрібного транспортного засобу.

  1. Колір – машина на весілля обов’язково повинна бути білого кольору, це стереотип. Молодята вибирають авто в залежності від того, в якій палітрі проходить весілля. У літній день можна орендувати автомобіль – жовтого, червоного, бузкового, зеленого кольору. Відповідно транспортний засіб вибирається з літньої, соковитою і яскравою кольорової палітри. Взимку красиво виглядають автомобілі білого, синього або бордового кольору.
  2. Термін оренди авто на весілля . Мінімальний термін оренди в компаніях становить від трьох годин, щоб уникнути поспіху і страху потрапити в дорожню пробку, рекомендується брати авто в оренду на добу, це набагато вигідніше і зручніше, якщо порівнювати з погодинною оплатою. Пара зможе самостійно розпоряджатися власним часом.
  3. Прикраси, допоможуть зробити зовнішній вигляд автомобіля вишуканим і урочистим. Щоб заощадити кошти можна зробити прикраси власними руками або звернутися в компанію, яка зможе запропонувати великий вибір аксесуарів для транспортних засобів.

Лімузин, седан або позашляховик?

Вибираючи автомобіль на весілля, враховуйте, де буде проводитися захід, по яких місцях планується прогулянка і скільки часу піде на захід.

Лімузин виглядає красиво і привабливо, але, перш ніж замовляти продумайте зможе транспортний засіб розвернутися у дворі, легко припаркуватися в місці проведення церемонії, орендувати авто на весілля слід на добу. Так як вартість замовлення машини погодинно і подобово, на часової дистанції, майже однакова, але спокій молодят коштує набагато дорожче, ніж оплата за додаткові години катання на орендованому транспортному засобі і незаплановані нерви і витрати.

Седан автомобіль має ідеальні параметри, тому маневренно може пересуватися по місту, легко паркуватися, наречена зручно може розташуватися в салоні транспортного засобу. Широкий вибір авто даного класу доступний в автопарку компанії Toprent.

Позашляховик, варто вибирати, якщо весільні машини будуть тривалий час пересуватися по місту і за його межами, наприклад, при плануванні виїзної церемонії. Дані машини легко пересуваються по дорогах, пасажири зможуть відпочити і комфортно провести час, поки водій доставить до місця призначення.

Білий колір не панацея

Можна вибрати не класичний варіант і замовити машину на весілля малинового, жовтого або зеленого кольору. Весілля – це свято, яке має викликати масу емоцій і приємних спогадів. Яскрава машина запам’ятається набагато більше, ніж звичайне біле авто – навіть в ролі лімузина.

Варто вибрати основну палітру кольорів, які будуть присутні на заході, звичайних їх два або три кольори, виходячи з обраних кольорів оформляйте зал і замовляйте весільні авто.

Як красиво прикрасити автомобіль для весілля?

Є безліч варіантів, за допомогою яких можна підкреслити красу транспортного засобу і індивідуальність пари, щоб прикрасити авто можна самостійно зробити аксесуари або звернутися в спеціалізовану компанію за допомогою.

Обраний авто для весілля може бути оформлено в будь-якому стилі:

  • прикрасити авто можна за допомогою штучних квітів, даний варіант бюджетний і класичний;
  • можна замовити красиві і витончені банти з фатину, вони красиво і елегантно прикрасять будь-який автомобіль;
  • витратним варіантом стане прикраса орендної весільної машини живими квітами, дані екибани зможуть радувати своєю красою оточуючих людей, на тлі транспортного засобу вийдуть гарні і ексклюзивні фотографії;
  • відмовтеся від банальних прикрас і закріпіть на машині магнітики з іменами закоханих, а також їх спільними фотографіями;
  • на капоті або даху взятого в прокат весільного авто закріпіть іграшки, наприклад ведмедиків, зайчиків або інших тварин, відповідно до того, як називає пара один одного ласкаво.

Краще брати машину для весілля з водієм або без?

Щоб свято пройшло весело і безпечно, можна замовити оренду авто з водієм для весілля , для спокою молодят і комфортного пересування по місту.

Орендуючи авто людині необхідно внести заставу і в разі псування автомобіля, він зобов’язаний сплатити вказану в договорі суму збитку, компанії. Щоб не довіряти транспортний засіб знайомим. Краще віддати перевагу професійним водіям, які ідеально знають місто, можуть в будь-який непередбаченої ситуації впоратися з керуванням автомобіля і несуть відповідальність за орендоване весільне авто.

Перед початком заходу потрібно обговорити маршрут руху з водієм і зануритися в святкування найважливішого дня в житті, за маршрут буде відповідати спеціально найнятий людина, яка виконує доручення замовника.

Не забуваємо про гостей – мікроавтобуси для весілля

Важливо подбати про гостях, тому задумайтеся про комфортабельних і містких мінівенах, які можна оригінально прикрасити, тому транспортні засоби будуть красиво виглядати в кортежі супроводжуючих машин.

Набагато зручніше і вигідніше орендувати мінівен на кілька днів. Завдяки зазначеним автомобілів, можна зустріти людей в аеропорту, розвести їх по готелям і в будь-який час доставити в потрібне місце для репетиції урочистого заходу або святкування.

Зазвичай прокат мінівенів на весілля планується від 6-8 годин, розмістити гостей в комфортабельних мінівенах можна, замовивши їх на сайті компанії TopRent.

Оптимальний термін оренди весільного авто?

В середньому оренда авто для весілля починається від трьох годин. Щоб торжество проходило за планом, слід враховувати час на поїздки, церемонії, прогулянки та інші фактори. Не потрібно орендувати автомобіль погодинно, можна замовити транспортний засіб на добу і самостійно розпоряджатися власним часом.

Тому оптимальна оренда авто для весілля на добу, можна не прораховувати до точності час, не підганяти гостей, а отримувати задоволення від свята і замовленого автомобіля.

Підбірка найкращих авто на весілля від TopRent

Для молодят взяття в оренду весільних машин – це відповідальний момент, адже даний транспортний засіб буде супроводжувати їх протягом дня. Тому, щоб запропонувати комфортабельні варіанти автомобілів, команда пропонує власний рейтинг кращих авто.

Планування оренди весільних машин , а також розрахунок часу забирає безліч сил, тому візьміть транспортний засіб в оренду на добу і розпоряджайтесь & nbsp; особистим часом із задоволенням.